Според информация на bTV аутопсията на Алексей Петров е приключила, ясни

...
Според информация на bTV аутопсията на Алексей Петров е приключила, ясни
Коментари Харесай

Алексей Петров е убит с хидрошокови куршуми. Единият в главата, а другият в тялото

Според информация на bTV аутопсията на Алексей Петров е приключила, ясни са и резултатите. Петров е уцелен два пъти с автомат – в тялото и в главата. Става дума за специфични боеприпаси или по този начин наречените хидрошокови патрони, сочат данните от експертизата.

48 часа след разстрела на Алексей Петров полицията и прокуратурата мълчат. Тялото на Алексей Петров към момента се задържа.

Все още няма информация дали има гореща диря за аргументите за покушението, както и кои са хипотетичните причинител и гарант. Преглеждат се записите от камерите за видеонаблюдение в региона.

В цялата страна се работи с тежък престъпен контингент по отношение на убийството на Алексей Петров и се търси възможна тяхна съпричастност. Версиите, които сме извели, са за възмездие или финансов дълг.

Това сподели в изявление на „ 24 часа “ вътрешният министър Калин Стоянов.

Днес той ще е на заседание в Министерския съвет, дружно с шефовете на структури в Министерство на вътрешните работи и други служби за сигурност. То бе свикано от премиера акад. Николай Денков след няколко убийства, измежду които и на Алексей Петров.

На съвещанието Министерство на вътрешните работи ще осведоми премиера за хода на следствието и ще го запознае с набелязани съответни ограничения, направени от ведомството, заяви още министър Стоянов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР